Woelfpek.nl

Over Woelfpek

 Woelfpek staat fonetisch voor Wolfpack. Woelfpek staat voor ons gezin. Een groep individuen die samen sterk staat maar ook onafhankelijk opereert. Wolven zijn intelligent communicatief sterk en ontwikkelen zichzelf continue. Zo zien wij onszelf ook graag.

Hi! Ik ben merel

Als klein meisje al zat ik met potloden, pennen en kwasten te kliederen. Nog steeds geeft me dit energie en plezier. Het liefst maak ik bijzondere portretten en leuke illustraties. Mijn opdrachtgevers zijn winkels, bloggers, medici en goede doelen. De portretten maak ik voor mensen die het leuk vinden een gezicht van zichzelf, hun gezin of iemand anders thuis of op kantoor te hebben. In 2017  heb ik mijn eerste kinderboek getekend. Het Geheim In Het Donker is een boek vol tekeningen met een bijzonder verhaal voor kinderen die soms bang zijn in het donker. Ik ben getrouwd met Michiel en heb 2 kleine jongens. Naast tekenen besteed ik mijn tijd het liefste aan reizen. Wij zijn altijd reislustig geweest en dat is na de komst van de kinderen niet veranderd.

contact

Mijn verhaal

Mijn droom is altijd geweest om meer met mijn creativiteit te doen. Ik heb deze droom altijd genegeerd tot een paar jaar geleden. Ik ben autodidact en leer mijzelf de dingen die ik graag wil leren en wat ik wil ontwikkelen.

Zo heb ik in zelf een kinderboek uitgegeven, deze site gemaakt en ben ik bezig met het ontwikkelen van een ecourse.

 

  • digitaal tekenen ervaring
  • Portrettekening met markers
  • illustraties voor boeken
  • wordpress ervaring

jaren tekenervaring

afgeronde projecten

tevreden klanten

pogingen die niet geslaagd zijn (maar ik geef nooit op)

Get In Touch

Don’t be shy say hi!

Email

merel@woelfpek.nl

Telefoonnummer

06-48773404

Adres

Romenpad 65

2652 BX Berkel en Rodenrijs